27 mars.

Idag är den 27 mars 2012. Solen lyser och det är jättevarmt. Har varit ute med ungarna, en kompis till dem och en vän till mig. Packade ryggsäck med nystekta pannkakor, saft, kex och nykokt kaffe. En dag i solen tecken är något extra så här på vårkanten när man ser vitsipporna, tussilago och grisen Pigge på Emaus. Då är det vår <3!!
Skönt är väl det. 
Vi lämnar snö, regn och kyla för att gå mot sol, värme och det underbara ljuset. 
Ljus.. Ljus i livet är ett annat sorts ljus som kan lysa upp tillvaron. Sådant ljus har de allra flesta jag känner. Ibland får man nya ljus eller så får gamla ljus ny flamma.
Jag har fått ett nytt och ett gammalt har fått eld igen. Min yngste brorson är det nya och min yngste storebror har kommit in i livet igen.
Det har förflutit många år men jag är så otroligt glad att de vill vara en del i mitt liv och mina barns liv. Mina barn har fått en morbror till och jag har fått min bror tillbaka och det känns som den där pusselbiten som saknats fallit på plats. Känns som jag varit lite stympad i själen.... själen har gått ojämnt.
Människor har frågat hur det är med min bror och jag har lite lätt svarat att jag inte har en aning, för det har jag oftast inte vetat. Jag har försökt att inte bry mig för det har varit tufft att inte veta och när jag har fått veta så har det gjort så satans ont. Han är min storebror och jag är stolt över honom!!!!
Jag kanske skulle skriva en bok om allt som hänt i livet med syskon, vänner och skilsmässa??
Undrar vad den skulle heta?? Jag får klura på det.
Skulle bli många skratt och tårar på vägens gång.

Kom på det nu att jag har nästan glömt hur det var att vara lillasyster!! Det är en väldigt skön känsla när storebror kramar om en och säger att man faktiskt är bra som man är =).
Blod är tjockare än vatten och vad som än händer så är detta ett gnistrande ljus i mitt liv just nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0