Tankar och tid är i otakt....

De människor som varit här och hälsat på min sida har förstått att livet för mig och mina tjejer varit lite rörigt minst sagt ett tag. Flytt och byte av skola, m.m.
Jag tror i min lilla tråkiga heltidsarbetande/singel/mammavärld att de jobbiga sakerna tar slut så småning om....hmmm fel.
Det är inte lätt som liten att byta skola när man tvingas lämna sina kompisar man vuxit upp med, för att anpassa sig till en ny skolmiljö, nya kamrater och ny skolpersonal. Det är tufft att vara unge idag!!
Mobbing...... ett sådant fruktansvärt fult ord!!!!!
Det finns överallt på alla skolor idag precis som då... när jag gick i skolan. Skillnaden idag är att den börjar i tidigare år och är mycket grövre samtidigt som skolan har fått en större rädsla för att ingripa, att agera för den som är utsatt och att det blir konsekvens för den som mobbar. Vad är problemet???
Jag fick till svar utav personalen att "som ny får man nog ta lite skit för att man ska få vara med i gemenskapen". Ja vad ska man säga???....... Jag blev ganska ordentligt irriterad och jag kämpade tappert för att inte tappa sinnet fullständigt. Tror att jag gjorde klart vart jag stod i frågan om mobbing.

Är det inte den ena så är det den andre =)...... Vi inväntar en undersökning i form av coloskopi och gastroskopi för en av mina flickor. Farbror doktorn vill se efter om det finns samma sjukdom som hos mig, Ulcerös Kolit. Ha förbarmande jag är orolig!!!! Tösen har ju ont!!!
Hon funderar mycket och jag med, men tankarna går mycket fortare än tiden och det är inte drömläget direkt.
Man är inte så tuff inombords, snarare tvärtom.
Kanske är detta en följd av allt som hänt sedan jul 2011, inte vet jag....

Men allt är inte nattsvart ska jag säga. Finns mycket gott som händer också. Många gamla bekantskaper och nya med för den delen har ramlat in i livet vilket gör att jag fått distans till de gamla förlorade relationerna. Det är skönt och jag har förstått att tresamhet kan leda till så mycket skitsnack så klockorna stannar, och när man själv är ett utömt ämne pratar man om mina barn och hur de har stört leken.... ajabaja det är riktigt riktigt fult gjort >=-(.... hmmm skäms. Att sedan sätta upp en empatisk och sympatisk fasad av ren nyfikenhet är ännu värre bara för att få något mer att prata om. Det är omöjligt att sådana människor har något annat att göra än att frottera sig i andras öden för att dämpa sin egen livsångest. Att leta fel hos andra för att höja sig själva. Hahahaha ja sånt jag ser i mitt jobb helt enkelt =) 
Jag har fått höra att jag beklagat mig ang min före detta, (har nämnt det förut), att jag snackat ner honom. JA det har jag gjort men jag står för det för jag var förbannad, men står du som snackat ner mig och mina flickor för det du sagt?? tror knappast det!!
Kanske är det ett uttryck för något men det får stå dig, men det bringar inga som helst vuxenpoäng eller höjer din andel på respekt.

Näää ut med det gamla och in med det nya för f*n och fort ska det gå =)
Tack och hej!!!
/ina


RSS 2.0