Ta på dig en mysis!!!!

Mysis vad är det?? ja det kan vara allt från flanellpyjamas, nattlinne eller kanske en gammal bilmekaroverall.
Det beror nog på vem man pratar med. Jag undrar när jag själv tycker det är bäst att ta på mig mysisen?
Min mysis är inte alls avancerad, ett par gråa alldeles för stora mjukisbrallor och nått linne..
Kanske är det skönast att sno på sig mysisen efter jobbet en riktigt taskig vinterdag och tända lite ljus. Eller varför inte på sommaren efter allt stoj med barnen, sol och bad och efter duschen när ungarna har somnat?
Att sätta sig och slappa medans hela kroppen hettar efter en dag i solen.
I skrivande stund har jag förpassat min lekamen in i min mysis. Kändes alldeles fantastiskt eftersom vädret har fått en nervkollaps!!!! Det regnar och blåser som om det aldrig ska få en ände detta eländiga väder.
 
Ja händer det något i livet då?? tja ... men mest står det stilla och speciellt nu i semestertider och allt. Bestämde mig tidigt i våras att inte planera semestern ALLS, och det är det bästa jag gjort. Att bara ta dagen som den kommer är något jag varmt kan rekommendera. Jag låter saker och ting ta sin faktiska tid ochge fan i att stressa bara för att jag måste göra något annat.
Tar en öl eller två på kvällen när kiddizarna har somnat och bara surrar framför dator och TV´n. Min lilla familj har också fått ett nytt intresse: BILJARD!!!. Min stora flicka som förresten blir 10 nu i augusti...tycker det är buskul så då får vi gå dit där vi kan spela.
 
Hade nån halvflört på G men jag orkar inte med folk som mesar sig och velar så... byebye ;). Jag kom på det att... det finns många goda skäl till att jag är ensam.
 

RSS 2.0