Strax höst!!

Ja nu har snart sommaren faktiskt passerat helt utan notis om värme, sol eller bad. Ruskigt trist!!!
Det börjar bli dags att plocka fram jackor och ta på sig något annat än flipflop. Jag flyttar liksom in i dem när säsongen tillåter mig. Fantastisk uppfinning, men kanske inte det snyggaste att bära på foten. Nu har jag ingen större lust att ha något på mig bara för att... Är absolut ingen modetjej!!!! Näpp jag bär det jag trivs i =D!!

Att alltid trivas är en konst tror jag. Tror väl egentligen inte att alla gör det, men jag kanske har fel. Det måste väl finnas saker i allas liv som inte är bra??
Nu när hösten knackar på dörren vilken dag som helst står vi med många förändringar. Stora som små.

Mitt liv är på väg in i en ny fas där jag är beredd att släppa in nya människor. Jag har gjort en inventering i mitt eget liv och insett att jag har hittat en äkthet som är så värdefull att jag aldrig kan släppa den. Känns konstigt och overkligt när man har känt på den förädiska falskheten. Den är ett minne blott men jag vet att den aldrig ger upp sitt fäste och den kommer bränna fler än mig.
Har sotat av mig och är så gott som ny igen =)!!!

Har levt ensam i 5 år till jul i år. De har varit de bästa åren, för oj vad jag har lärt mig hur livet kan svänga och hur det är att stå ensam när det är som värst. Jag står fortfarande ensam när det blåser men jag är starkare nu. Blir väl som en gammal ek till slut =D.
Hösten ja... Gillar inte hösten något vidare, för det blir mörkt och kallt. Möjligen kan det bli ljusare på många fronter som jag hoppas på. Beror på hur mycket jag vågar satsa av mig själv.....

RSS 2.0